Apotek NO
#1 Apotek i Norge
Norsk telefonnummer:
Internasjonal telefon:
Din handlekurv
NOK 0.00

Norge mannlige erektil dysfunksjon artikler på apotekno.com

Alle menn ønsker seg en hard og kraftig ereksjon. Men det er ikke uavbrutt man realiserer det som i utgangspunktet var tankegangen. Det er nok mange som undres om det eksisterer løsninger som kan hjelpe med å gi en sterkere ereksjon, uten å ty til medisiner. Så, nøyaktig hva er en penispumpe? Hvordan bruker jeg denne enheten? 

Mange menn, sæskilt når man har kommet litt opp i alder, får ikke ereksjon under samleie. Erektil dysfunksjon, eller impotens som det heter på folkemunne, er en av de vanligste seksuelle plagene vi ser. I fortiden var det ansett som en naturlig del av det å bli aldrende, men ved støtte fra nyere forskning og moderne medisin er forandringens time kommet.

Det er et antall grunner til at menn kan få manglende eller nedsatt sexlyst, og selv om det ikke er det vi hører mest om, er det slett ikke et uvanlig problem. I en befolkningsstudie fra 2009 kom forskere frem til at blant norske menn i alder mellom 18 og 67 år, slet 13 % med nedsatt sexlyst nesten eller hele tiden. For gruppen 60-67 år var tallet 27 prosent.

Sex er en enorm del av samlivet, men mange par sliter med nedsatt sexlyst. Dette forbindes til stadighet med overgangsalderen for kvinner, depresjon og forekommer overskytende etter 50 år. Om sexlysten er helt borte kan dette frustrere begge parter i et forhold, og det kan være tungt å finne løsninger. Hvordan behandle mangel på kvinnelige hormoner? 

Det mannlige kjønnshormonet testosteron har en sentral oppgave i kroppen vår. Det blir spesielt tydelig i puberteten, og styrer blant annet utviklingen av kjønnsorganer for menn, større muskler, skjeggvekst og stemmeskifte. Men med årene minker testosteronproduksjonen i kroppen, noe som kan føre til ereksjonsproblemer og lavere sexdrift.

De fleste menn opplever problemer med å få ereksjon i løpet av et langt liv. Dette er en utfordring som opptrer hyppigere med alder, og for menn over 70 år er det mer oppgang i hyppighet å ha potensproblemer enn å ikke ha det. Det er således ingen grunn til at det skal være nedverdigende å snakke om. I tillegg er det effektive metoder for behandling av potensproblemer. 

For mange menn blir manglende evne til å oppnå og opprettholde en ereksjon et problem med årene. Det ligger gjerne et teppe av tabu over dette emnet, ettersom mange rett og slett synes det er pinlig å slite med ereksjonen, det går ut over manndommen. Men det finnes hjelp å få. 

For tidlig utløsning er for mange et betent tema. Det kan føre til stress, bekymringer og ikke minst tære på selvtilliten. Det snakkes kanskje ikke så mye om, men det er faktisk ikke så uvanlig. Det forekommer hos rundt 30 prosent av seksuelt aktive mannfolk, med varierende hyppighet. 

Min konto