Apotek NO
#1 Apotek i Norge
Norsk telefonnummer:
Internasjonal telefon:
Din handlekurv
NOK 0.00

Kjøp Kamagra Oral Jelly 100 mg uten resept på nettapotek i Norge

4.7

Kjøpe Kamagra Oral Jelly 100mg gelè i Norge på nett

Kamagra Jelly er et medikament som brukes for å behandle impotens, også kalt erektil dysfunksjon. Kamagra er et litt spesielt produkt som kan minne om lignende impotenspreparater i måten den fungerer på, men som allikevel skiller seg litt ut. Det kommer nok ikke som noe sjokk at mange menn verden rundt sliter med å få ereksjon. Om det så er på grunn av psykiske problemer, eller om det er noe fysisk som har gått galt. Derfor finnes det slike potenslegemidler som kan hjelpe med ihvertfall det fysiske, slik at det er i orden mens man håndterer det psykiske.

Kamagra Oral Jelly:

  • 100mg
Forsendelse Per Pose Pris Besparelser
10 Poser NOK 52.95
NOK 529.47
Kjøp
30 Poser + 6 Bonus Poser NOK 46.66
NOK 1,399.70
NOK 188.71 Kjøp

Hva er Kamagra Oral Jelly?

Kamagra skiller seg ut ved det at den ikke trengs å tas i pilleform, men at den er blitt prosessert i en type gelform. Den har kallenavnet ‘Impotensgele’ fordi den har samme virkning som tabletter fra andre konkurrenter, men den er til tross ikke tilgjengelig for kjøp i Europa. For å bruke gelèen legger du den bare på tungen og lar den løse seg opp i munnhulen før svelg. Dette skal også gjøres en time før antatt samleie. Men hvor lenge varer oralgeleen? Kamagra Oral Jelly varer visst i opptil 4-6 timer. Mange får som regel ønsket effekt i løpet av 30 minutter + etter inntak. Om du har høyt blodtrykk, så lønner det seg heller å ta pilleversjonen , eller en annen generisk impotenspille istedenfor gelèversjonen av dette produktet.

I forhold til andre impotensmedisiner, så har Kamagra en egen type gelè an kan la løses opp inni munnen før man svelger ned. Ufattelig mere skånsomt for magen, og vil kunne gi deg bedre effekt uansett om du tar det med mat. For de av dere som sliter med sår magelinning eller andre magerelaterte problemer, så anbefales det alltid å ta medisin som kommer i gelèform fremfor piller, da gelèen ikke gjør noen skade på magelinningen.

Det er fremdeles ikke mulig å få tak i Kamagra Oral Jelly på landbaserte sjapper i Norske storbyer slik som Oslo og Bergen enda, men det er fullt mulig å bestille dette enkelt og greit via netshops og få det levert sporenstreks på dørterskelen din, så ikke bli sjokkert om du ikke finner Kamagra Oral Jelly på ditt nærmeste apotek.

Kan kjøpes på nett helt uten resept for god pris

Det er en god ting at man kan holde seg anonym når det kommer til mange ting på nettet, og når det gjelder medisiner mot impotens, så er det ganske greit å vite at man kan bestille det rett hjem i posten fra en nettfarmasøyt. Du vil kunne få konkurransedyktige priser der, mens du holder deg helt og komplett anonym. Når du mottar pakken vil du også få den i en helt anonym forpakning i tilfelle noen andre enn deg skal plukke den opp, slik at du kan holde dine såre problemer for deg selv.

Vi sier ikke at du skal være sjenert for å ha ereksjonsproblemer da dette er noe som hender med mange menn, men for de av dere som er litt sjenerte, så er det greit å vite at dere har en åpning til å bestille og anskaffe slike handelsvarer anonymt via internettet.

Det er dog viktig å ta en tur til din legepraktikant før du vurderer å bestille og ta slike medisiner for å unngå fremtidige problemer. Har du underliggende sykdom kan det bli farlig å ta noen av disse varene, så ta deg gjerne en helsjekk hos legen før du vurderer å begynne. Det er også mulig å rådføre seg med lege via live chat på nettet, noe som igjen forsterker det anonyme bak det å handle slike medisiner fra nettet, om du skulle ønske det.

Bivirkninger med Kamagra Gel 100mg

Bivirkningene er heldigvis veldig sjeldne, og i motsetning til Levitra, der du kan fremskynde disse ved å spise grapefrukt, så slipper du å bekymre deg for dette med Kamagra gel. Skyll den ned med et glass grapefruktjuice om du vil. 

Denne gelèen gjør slik at du får bedre blodtilførsel til lemmet ditt, noe som igjen fører til at du vil kunne få reisning. I tillegg til dette kan Sildenafil (virkningsstoffet i Kamagra og Viagra) brukes for menn med høyt blodtrykk for å regulere dette. For annen bruk anbefales ikke kvinner eller barn å ta dette medikamentet. 

Når det kommer til bivirkningene til Kamagra, så kan det forekomme influensasymptomer, diarè, neseblod, forstoppelse, svimmelhet,søvnløshet, blodig urin, vond ereksjon, døvhet, kvalme og vond vannlating. Selv om dette høres ganske seriøst ut, så er det ikke noe å bekymre seg over, da mange av disse symptomene mest sannsynligvis ikke vil skje deg, siden det er en lav sjanse for å kjenne noe i det heletatt. Det mest vanlige er diarè og røde kinn, noe man lett kan kjempe seg igjennom. 

Du må også huske på å være forsiktig med alkoholkonsum når du tar noe som helst medikament mot blodtrykksproblemer eller impotens, da det vil kunne gi deg bieffekter som svime, svimmelthet, migrenelignende vondt i hodet og endring av hjerterytme.

Min konto