Apotek NO
#1 Apotek i Norge
Norsk telefonnummer:
Internasjonal telefon:
Din handlekurv
NOK 0.00

Shipping og levering av varer

Hva skjer etter du har bestilt varen din?

Etter du har bestilt varen din vil vi gjøre vårt beste for at du skal kunne få den tilsendt på din bostedsadresse så snabbt som mulig. Vi bruker en håndfull ‘couriers’ (leveransefirmaer, tenk UPS / FedEx) samt Post Nord til å levere orderen din så hurtig som overhodet mulig. På grunn av dette er trackingnummere noe du kan bruke for å se hvor bestillingspakken din er, en ekstra hjelpelinje om noe skulle skje med bestillingen din etter den forlater lageret vårt, og rett og slett noe for den som er spent på å motta pakken sin.

Tracking

Ut ifra hvilken couriertjeneste du velger (forskjellige kostnader på ekspress og tracking), så vil du ha muligheten til å utføre tracking på medisinbestillingen din. Det dette vil si er at pakken din scannes på mange forskjellige sjekkpunkter på sin vei til postkassen, som fører til at en leveringslogg blir opprettet på nettstedet til leveransefirmaet som brukes. Vi sender deg denne trackingkoden via email, slik at du kan bruke den lenken til å følge med på hvor orderen din er. Det er spennende å følge med på veien en pakke tar rundt i verden.

Når kan du forvente orderen din på døra?

Selv om tracking av pakken fungerer utmerket til å se hvor pakken er til enhver tid, så er det ikke alle som har tid til å sitte og følge med hele dagen. For de som er litt opptatte, så vil dere få en satt tid dere kan vente å få orderen på døren. For de fleste lokasjoner i norge, så vil det ta alt fra 14 til 21 arbeidsdager å få orderen din levert, mens en 5-7 dagers går om du velger ekspressleveranse.

Bruker du trackingen du får av oss, så kan du bruke tredjepartens system til å bli oppringt når de er 3 timer unna levering, slik at du garanteres overlevering av pakke når du er hjemme. Om det passer deg kan du også velge Post Nord, slik at du kan hente pakken din på din nærmeste dagligvare når du får hentekode på mobil.

Kostnader for levering

Vi vet alle at forskjellige leveransemetoder har forskjellig kostnad. Det er mulig å velge mellom ekspress-shipping, ekspeditert, standardshipping, ja, mye forskjellig. Og alle disse har et annerledes prispunkt, siden du vil spare mye tid ved å bruke ekspressleveranse.

Prisen kommer helt an på hvor i landet du bor, men vi leverer til alle adresser i norge.

Hvor leverer vi til?

Vi leverer til alle faste bostedsadresser i norge, og det gjelder også Svalbard. Vi ønsker å kunne levere til alle nordmenn, uansett om du bor i Lindesnes eller Nordkapp, så våre ‘courier’ tjenester er alltid klare for å kunne levere uansett hvor du skulle bo. Har du bopel langt uten for allfarsvei, så kan det hende at det er enklest for deg å bestille med levering til nærmeste dagligvarehandel, slik at du får plukket opp medikamentene dine ved hjelp av en hentekode vi sender til deg på epost.

Om du bor langt unna er dagligvare, så anbefaler vi deg å bestille med ekspress, slik at våre ‘courier’ tjenester kommer rett på døren til deg. Du avtaler en leveringstid med dem, slik at du er hjemme, og du vil få pakken i hendene dine kort tid etter du fullfører orderen fra vår nettside. Hos apotekno.com gir vi deg alltid minst mulig pris på frakt, og garanterer en rask hvor enn du måtte bo.

Min konto